terima kasih

dengan senangnye awak lepaskan saye... dengan mudahnye awak lupakan saya... tapi kenape?? siape saye di hati awak? kenape semua ni perlu berakhir di sini?? sedangkan kita pernah janji nak bina masjid same-same... saye xperlukan harta awak yang melimpah ruah tu pun... mybe dengan lepaskan saye, beban awak berkurangan... alhamdulillah syukur sayang... saye sanggup terima semua ini demi kebaikan... dengan adenye saye dalam life awak mybe banyak menambahkan masalah... mybe pade pandangan orang saya nampak bahagia...ibarat nothing to happend but dalam hati kecil ny hanya allah jer yang tahu macam mane sakitnye perasaan ny... dah banyak kali saye cube lupakan awak but saye masih xmampu... terlampau susah nak lupekan orang yang saye kejar selame ni dalam diam... semakin awak benci saye semakin saye sayang pade awak... semakin jauh awak larikan diri semakin dekat saye kejar awak... bukan senang nak melupakan seseorang itu malah ia mengambil mase yang lame untuk padamkan segala-galanya... apatah lagi bila kenangan kita terus menghantui... jadi jangan pakse saye untuk lupekan awak... terima kasih atas segalanye.. awak banyak bersabar dengan saye but saye je selalu susahkan life awak... saye mintak maaf atas segale dose saye terhadap awak dari hujung rambut hingge hujung kaki... halalkan makan minum saye selame ny... saye doakan awak sentiase sihat... saye doakan awak sentiase bahagia walaupun bukan dengan saye... saye bahagia bila awak bahagia... hurmm saye tak nak mintak yang bukan-bukan dari awak, cukup lah awak jadikan saye yang halal awak if kite ade jodoh dan awak benar ikhlas inginkan saye...

No comments:

Post a Comment