study week atau study weak


see?? kucing pun pandai study tau...hahha...apatah lagi aq kan??okeyh untuk entry kali ny memang ade kene mengene dengan final exam.... walaupun aq ny x seberapa nak study sangat tapi sebagai pelajar yang kononnye pelajar cemerlang,kadangkala aq terpakse buat study sendiri... yang mane aq xpaham tuh buat2 paham je laa... hahaha tapi ade jugak kadang2 tu aq suke study last2 minit...


hahaha tapi xde lah sampai tahap kritikal kepale jadi besar macam tu....agak2 kalau x study langsung tu aq pakai tembak, pakai hentam selagi boleyh...janji aq jawab, aq buat kan?? haa kalau dah tahap main pakai hentam pakai tembak tu bukan study week tapi tu study weak... kenape? haram satu ape pon aq x study...memang weak gile r kalau dah macam tuh...semuanye serba kekurangan...

okeyh memandangkan kita dah pun di hujung sem...aq ucapkan selamat maju jaya...semoga korang dapat jawab dengan tenang walaupun tidak 100% jawapan korang betul...ape yang penting ,cubalah sehabis baik mungkin...

No comments:

Post a Comment