tahniah...


alhamdulillah... tahniah yer awak, saye tumpang bahagia... saye x sangke awak dah pun bina masjid... firstly awak bagitahu saye betul-betul terkejut... macam x percaye pun ade but saye tahu awak series mase tuh... lagi pun kite tengah gaduh kan... awak nak tahu x mase awak cakap awak ni dah kahwin saye rase saye x layak lagi berkawan dengan awak sebab saye xnak tengok rumah tangge awak runtuh sebab kan insan macam saye... saye ambil keputusanuntuk jauhkan diri...cube lupe kan awak...but lagi jauh saye hilang lagi tu awak cari saye... kite kawan dah macam adik beradik susah senang same-same... dari kawan ke relay then kawan balik... macam-macam dah kita hadap... 


awak, saye harap awak dapat jadi imam yang baik malah jadi ketua keluarge yang bertanggungjawab dalam keluarge baru awak... lepas ny jangan cari saye lagi yer kalau ade masalah... x elok lah kalau awak carik saye lagi...nanty ape pulak kate wife awak...saye xnak awak gaduh ngan wife awak... maafkan saye sebab x jawab call2 awak tadi... saye tahu awak marah kan bila saye xjawab call awak...

awak, walaupun awak dah jauh bahagia... saye cube tersenyum bahagia walaupun saye terpaksa pure2 berlakon ibarat nothing to happend... awak jage lah wife awak tu baik2 yer... saye doakan awak murah rezeki, panjang umur dan bahagia selalu... biar pun saye jahat saye ni kejam but baik jahat saye cantik buruk saye kasar lembut saye awak jer tahu... awak jer yang paham... tahniah sahabat... lepas ni tak boleh dah nak lepak macam orang bujang lagi nanti orang rumah jeles pulak.. haha btw semoge allah temukan kau dengan kebahagian yang bakal kau kecapi....

No comments:

Post a Comment